Ηatha Υoga

Η Hatha yoga είναι πιο κλασσική και διαδεδομένη μορφή Yoga. Είναι το πρακτικό σκέλος της Υoga Φιλοσοφίας που επικεντρώνεται στη σωματική υγεία και την πνευματική ευεξία.

Χρησιμοποιεί σωματικές στάσεις (asanas), τεχνικές αναπνοής (pranayama) και διαλογισμό (dyana) με στόχο να «δημιουργήσει» ένα υγιές σώμα και ένα «καθαρό» και ήρεμο μυαλό.

Οι στάσεις στη Ηatha Υoga έχουν ως στόχο να βελτιώσουν την κινητικότητα των αρθρώσεων όλου του σώματος και κυρίως της σπονδυλικής στήλης, καθώς και να προωθήσουν την σωστή κυκλοφορία του σώματος.

Η Ηatha Υoga αναπτύσσει την ελαστικότητα των μυών, την κινητικόητα των αρθρώσεων και τη δύναμη του σώματος. Ένα μάθημα Ηatha Υoga αποτελείται από μια σειρά σωματικών στάσεων, ασκήσεων αναπνοής και τεχνικών χαλάρωσης.

Η Σανσκριτική λέξη «Ha» σημαίνει ήλιος και «Tha» σημαίνει σελήνη. Η Ηatha Υoga δηλαδή προσπαθεί να φέρει σε ισορροπία αντίρροπες δυνάμεις και αντίθετα κομμάτια του σώματος, το μπροστινό με το πίσω, το δεξί με το αριστερό, το πάνω με το κάτω, σε απόλυτη ισορροπία..

ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Το πρώτο μάθημα δωρεάν για να δεις από κοντά πως λειτουργούμε.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ!
Είμαστε σίγουροι πως θα "κολλήσεις" μαζί μας! 
Σε περιμένουμε.

Χριστίνα Πανταζοπούλου

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ( ΤΕΦΑΑ).

Certified Pilates Trainer.

( 500h Comprehensive Course ). Alan Herdman Pilates Faculty member Greece.

Pre & Post Natal CPT.

Υπεύθυνη εκπαίδευσης Pilates www.studioone.gr

Εισηγήτρια σε συνέδρια σε Ελλάδα και Εξωτερικό από το 1997
phone-squaresmile
pilates & wellness studio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram